Percussion & Brass Event in de Molenberg met concert van het Nederlands Politie Orkest

Delfzijl – Het Nederlands Politie Orkest uit Driebergen zal op vrijdag 8 februari as. een concert geven tijdens het Percussion & Brass Event 2019 in theater De Molenberg te Delfzijl. Het orkest is het muzikale visitekaartje van de politie en de 55 muzikanten zijn afkomstig van alle Regionale Eenheden in het land. 

Tijdens het Percussion & Brass Event brengt het Nederlands Politie Orkest de show “Politie in Beeld” met medewerking van de bekende jazz-zangeres Laura Fygi. In “Politie in Beeld” wordt het werk van de politie uitgebeeld, met voice-over van Elly Lust. 

Naast het concert van het Nederlands Politie Orkest, zal ook het slagwerkensemble van “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl een concert geven. Het 25-koppig ensemble, meervoudig Nederlands Kampioen, gaat een indrukwekkend programma brengen over het verleden, heden en toekomst, met medewerking van solisten op viool en piano. Het slagwerkensemble zal verschillende werken spelen die nog nooit in Nederland zijn uitgevoerd. 

Bijzonder aan het Percussion & Brass Event is dat zelfs in de pauze de muziek doorgaat. Tijdens de pauze zal in de foyer van het theater de steelband van het Nederlands Politie Orkest een optreden verzorgen. 

Het “Percussion & Brass Event” biedt bezoekers een zeer gevarieerde avond van hoogstaand blaas- en slagwerkmuziek. Aanvang is 20:15u. Kaarten kosten EUR 10 p.p. en zijn verkrijgbaar via theater De Molenberg. Vrijdag 8 februari zijn kaarten ook vanaf 19:15u verkrijgbaar bij de entree/kassa van de Molenberg. 

Back to top button