Paasworkshop bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” in Spijk

Spijk – Kom gezellig freubelen bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” tijdens de jaarlijkse paasworkshop op maandag 18 maart, dinsdag 19 maart en woensdag 20 maart. Dit jaar ga je aan de slag met het maken van Paas-festoens, prachtig aangekleed met natuurlijke materialen die je op een leuke plek in huis kunt ophangen.

In een gezellige groepssetting worden natuurlijke materialen gebruikt en genieten je van een hapje en een drankje. Of je nu met vrienden, buren, collega’s, of zelfs alleen wilt komen freubelen, je gaat aan het einde van de avond met een uniek stuk naar huis en kijkt samen terug op een geslaagde avond vol gezelligheid en creativiteit.

Wat deze avond speciaal maakt, is de nadruk op gezelligheid, creativiteit en elkaar helpen waar nodig. Na de workshop kun je zelfs “afterwork shoppen” en lekker winkelen tegen een gereduceerd tarief.

Heb je zin om creatief bezig te zijn en tegelijkertijd een supergezellige avond te hebben? Er zijn nog plekken beschikbaar, dus informeer naar de mogelijkheden. Breng je eigen gereedschap mee als je het hebt: mes, kniptang, lijmpistool. Geen gereedschap? Geen probleem, deze zijn ook aanwezig.

Workshop locatie/tijden:
Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens”
Ubbenasingel 46
9909AR Spijk
Tijd: 19:30 uur tot 21:30 uur

Voor vragen of aanmeldingen (aanmelding is definitief na betaling):

Noteer in je agenda:
Maandag 1 april (2e paasdag) zijn is Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur met een heus voorjaarsplein bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens”.

Back to top button