Oude tijden herleven tijdens Dickensdag in het centrum van Delfzijl

Delfzijl – Afgelopen zaterdag stond het centrum van Delfzijl in het teken van Dickens. Ruim vijftig vrijwilligers, in oude Engelse kledendracht, van rijke adel tot zwervers en schoffies liepen door het winkelcentrum. Ook de ondernemers aan de Marktstraat en Oude Schans namen deel aan de Dickensdag.

Op de Oude schans stond een kasteel en aan de Marktstraat stonden een aantal grote partytenten opgebouwd zodat mensen bij koud of regenachtig weer een plekje hadden om op te warmen. Ook waren er diverse lekkernijen verkrijgbaar in de tenten. Op verschillende plekken in het centrum werden tevens kerstliederen ten gehore gebracht.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1417″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button