7.7 C
Delfzijl
13 mei 2021 01:56

Oranje Comité Loppersum wint Aanpittjnpries

Loppersum – Raadslid Anita Bos (CDA) heeft namens de commissie Waarderingsprijs op vrijdag 8 januari 2016 tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Loppersum de Aanpittjnpries (voorheen Waarderingsprijs) uitgereikt aan Stichting Oranje Comité Loppersum

Samen met vele vrijwilligers slaagt de stichting erin om jaarlijks een groots evenement neer te zetten. De Koningsmarkt in Loppersum is uitgegroeid tot een evenement waar mensen van heinde en verre op af komen. Het is een van de grootste en meest gemoedelijke vrijmarkten in de regio. Het is het Oranje Comité zeker gelukt om Loppersum op een positieve wijze op de kaart te zetten. Hulde aan de grote groep vrijwilligers.

De Waarderingsprijs is door de gemeenteraad in het leven geroepen om de vrijwilligers die onze mooie gemeente op de kaart te zetten en een pluim te geven.

Eervolle Vermelding
De Eervolle Vermelding gaat dit jaar naar de Historische Vereniging Loppersum i.s.m. Rederijkerskamer Sappho i.v.m de bijzondere herdenking van 70 jaar bevrijding. Op een beeldende en aansprekende wijze is aandacht geschonken aan een heel zware en moeilijke periode uit onze geschiedenis. Hiermee wordt een breed publiek, van jong tot oud, aangezet tot herdenken en bezinnen. Een mooie prestatie, die laat zien tot wat voor mooie dingen samenwerking kan leiden.

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,291VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
DierDier
KlussenKlussen
WonenWonen
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten