Optreden Wia Buze bij woon-zorgcentrum Damsterheerd in Appingedam

Appingedam – Wia Buze heeft dinsdagmiddag 5 mei een optreden gegeven bij woon-zorgcentrum Damsterheerd in Appingedam.

Wia was gevraagd door een aantal studentes van de Hanzehogeschool in Groningen om een optreden te verzorgen. De studenten volgen de opleiding Facility Management en zijn op het moment bezig met hun minor Duurzame Organisaties.

De komende 9 weken zijn ze bezig met maatschappelijk projecten op te zetten. Het project van de studentes richt zich op om de eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan tijdens deze coronacisis.

De ouderen, die veelal van achter het glas toekeken, deden volop mee met de herkenbare nummers van Wia Buze. Zo mocht de roos, en ik kom van Ziel niet ontbreken. Maar ook werd er een nummer van haar nieuwe CD “Lös” gezongen.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2435″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button