Jordi de Vries van Oranje Nassau naar NEC Delfzijl

Delfzijl – Met ingang van seizoen 2020-2021 speelt Jordi de Vries in het shirt van NEC Delfzijl. De 24-jarige middenvelder komt over van Oranje Nassau en volgt daarmee trainer Marshall Pourier naar de havenstad.

Jordi begon zijn voetbalcarrière op 4-jarige leeftijd bij v.v. Siddeburen, waar hij alle jeugdelftallen doorliep en twee seizoenen in het eerste elftal speelde. Nadat hij een tijdje gestopt was pakte hij het voetballen in 2017 weer op bij VVK. Na een seizoen in de 4e klasse vertrok de stadjer naar Oranje Nassau, om de uitdaging op een hoger niveau aan te gaan. De middenvelder, die het liefst op 8 speelt, heeft zich onder oud NEC-trainer Erwin Heerlijn goed kunnen ontwikkelen, maar slaagde er niet in een vaste basisplaats te veroveren. Jordi, die eigenaar is van het kledingmerk Baendo, wil zich graag blijven ontwikkelen als voetballer. De technische staf en Jordi zijn er, na goed overleg met Oranje Nassau, van overtuigd dat hij hier bij NEC Delfzijl in zal slagen.

Trainer Marshall Pourier is blij met de komst van de middenvelder: “Jordi kan op meerdere posities op het middenveld spelen en is een speler die wil investeren in zijn eigen voetbalontwikkeling”. Met de komst van Jordi heeft NEC Delfzijl de A-selectie voor seizoen 2020-2021 zo goed als rond.

Back to top button