13.5 C
Delfzijl
21 juni 2021 08:40

Optreden Van Lier Experience op Andledon

spot_img

Den Andel – Ongeveer eens per jaar bestijgen de broers Hans en Harry van Lier met de Van Lier Experience gezamenlijk een podium. Dit jaar is Cultuurerf Andledon weer aan de beurt. De groep zal aanstaande zondag een optreden verzorgen op het Andelster muziekpodium.

Zowel Hans als Harry van Lier zijn geen onbekenden in Den Andel. Beide hebben met hun eigen bands diverse optredens verzorgd op Andledon, terwijl gitarist Harry van Lier bovendien regelmatig de spil is geweest van de blues en rock jamsessies die Andledon heeft georganiseerd. In de jaren tachtig van de vorige eeuw speelden de broers al samen in de Halloween Blues Band, maar ze gingen daarna ieder hun eigen succesvolle weg. Hans maakte lange tijd furore als gitarist van de band Hans van Lier & the Sidekicks en is een veelgevraagd sessiemuzikant. Harry heeft als bassist in veel bands gespeeld, en timmert met name de laatste jaren veel aan de weg met zijn eigen bijzondere repertoire. Daarnaast is hij bekend van de Jazzfanfare, die op 7 juli wederom een concert zal verzorgen op Andledon.  

Harry en Hans van Lier samen op een podium betekent: blues zoals blues bedoeld is. De broers, die respectievelijk tekenen voor bas en zang en gitaar en zang, worden in de Experience bijgestaan door de eveneens zeer ervaren muzikanten Richard Koster (zang en mondharmonica) en Harrie Groenewold op drums. De band speelt zowel covers als eigen composities, van stevig tot ingetogen. 

Het optreden van de Van Lier Experience start zondag 24 maart om 15:30. De entree voor het optreden bedraagt 10 euro.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
TuinTuin
WonenWonen
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen

Populaire berichten