Optreden van het mannenensemble Khareba & Gogia uit Georgië in Middelstum

Middelstum – De Culturele Raad Middelstum organiseert een optreden van het mannenensemble Khareba & Gogia uit Georgië op zondag 9 oktober

Het mannenensemble Khareba & Gogia uit Georgië brengt een bijzonder herfstprogramma van zang en dans. Georgië, een klein christelijk land in de Kaukasus op een knooppunt tussen Oost en West, heeft een eeuwenlange traditie van meerstemmige zang met grote verfijning en regionale variaties. Niet voor niets behoort de meerstemmige zang uit Georgië tot het culturele werelderfgoed van Unesco.

Zoals het Georgische landschap een gevarieerd landschap is van bergen, rivieren, wijngaarden, theeplantages en steppen – zo is ook de muziek van het ensemble Khareba & Gogia – rijk en veelzijdig. Het repertoire varieert van vrolijke volksmuziek, religieuze liederen en romantische liedjes tot oude traditionele volksmuziek en dansmuziek uit verschillende delen van Georgië.

Khareba & Gogia bestaat uit vier professionele zangers Levan Goliadze (bas-bariton), Koba Giguashvili (bas), Giorgi Gogitadze (tenor en multi-instrumentalist), Soso Zurabauli (tenor) en accordeonist-begeleider Gogi (Zaza) Simonishvili.

Meer informatie op : www.khareba.nl en www.cultureleraad-middelstum.nl

Plaats: Hippolytuskerk, Concordiaplein 1, Middelstum
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 15,00
Kaarten bestellen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/georgie

Back to top button