Optreden Diep Triest tijdens de vrijmarkt op koningsdag in Loppersum

Loppersum – Ook dit jaar is Oranje Comité Loppersum er weer in geslaagd een prachtig programma neer te zetten op het marktplein tijdens de vrijmarkt op Koningsdag. DJ Peter Zuidhof zal vanaf lunchtijd plaatjes voor jong en oud draaien. Rond de klok van vier uur zal de grote Groningse band Diep Triest acte de présence geven. Het programma zal tot 9 uur in de avond doorlopen. Afwisselend zullen Diep Triest en Peter Zuidhof het programma dan vullen.

Het Oranje Comité heeft samen met Peter Beereboom, die de horeca op het marktplein wederom zal verzorgen, weten te bewerkstelligen dat deze gezellige band naar Loppersum komt.

Het Oranje Comité Loppersum organiseert jaarlijks een grote vrijmarkt op Koningsdag in en om het centrum van Loppersum. Met een record aantal bezoekers van ongeveer 35.000 is het de grootste vrijmarkt van het noorden. Door de verscheidenheid aan festiviteiten is er voor ieder wat wils, voor de kleintjes zijn er springkussens en spelletjes, voor de oudere jeugd en volwassenen is er een gevarieerd aanbod van muzikale optredens gedurende de dag en uiteraard is er een groot marktaanbod met honderden kleedjes, kramen en stands.

De woensdag voor Koningsdag wordt jaarlijks in het teken gezet van de zogenoemde ouderenavond. In Wiemersheerd wordt voor de oudste bewoners van Loppersum een muzikale avond georganiseerd in samenwerking met de Lopster Stormvogels.

Back to top button