maandag 27 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Optreden Bernard Brogue & Tammo Tamminga in Dorpshuis Bij Jacobus in Zeerijp

spot_img

Zeerijp – Met Laif o Laif hebben Bernard Brogue en Tammo Tamminga een bijzondere CD afgeleverd. Een album gezongen in de Groningse streektaal. Twee mannen geboren in de provincie Groningen, wonend op de Veluwe en zingend over hun Groningse roots in al haar facetten.

Bernard en Tammo ontmoetten elkaar in 2014 in Apeldoorn. Ze zaten zelfs samen op dezelfde middelbare school in Stadskanaal, zonder het van elkaar te weten. Al snel ontstond het plan om samen een “spaigelploatje” in het Gronings op te nemen. Nog voor de Corona periode zag de CD “ Laif o Laif” (liefje mijn liefje) het levenslicht als resultaat van een bijzonder samenwerkingsverband. De CD staat vol met songs over verlies en verlangen, hoop en strijd tegen de aardbevingen die het gebied nog immer teisteren. 

Op zaterdag 25 september verzorgen Bernard Brogue en Tammo Tamminga een concert dat bestaat uit drie delen. Beide artiesten zingen eerst eigen werk; Tammo doet dat in het Gronings en Bernard in het Engels, waarna ze, afsluitend als duo, de Laif O Laif CD integraal ten gehore zullen brengen.

Plaats: Dorpshuis Bij Jacobus, Borgweg 7, Zeerijp

Datum: Zaterdag 25 september

Aanvang 20:00 uur

Entree: 10 euro

Meer informatie:
https://tammotamminga.nl en https://bernardbrogue.com

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,289VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
DierDier
TuinTuin
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen

Populaire berichten