zaterdag 31 juli 2021
19.9 C
Delfzijl

Opnieuw een succesvol vaarseizoen Damsterveer

spot_img

Appingedam – Het is inmiddels het derde zomer seizoen dat het Damsterveer door de wateren van Appingedam vaart.Wat als een sprong in het diepe begon blijkt inmiddels niet meer weg te denken uit de stad. Ook dit jaar is de belangstelling voor een tochtje met het Damsterveer weer groot en is een rondje onder de hangende keukens een groot succes.

Zowel busbedrijven,reisorganisaties en andere groepen weten kennelijk inmiddels Appingedam te ontdekken en koppelen daar een tochtje met de boot aan vast. Echter ook de vaste afvaarten op zaterdag hebben over belangstelling niet te klagen terwijl het experiment om gedurende de maanden juli en augustus ook op de woensdagmiddag om 13.30 en 14.45 uur te varen nu al een succes blijkt te zijn.

Inmiddels zijn er in dit seizoen al weer bijna 3000 passagiers aan boord gestapt voor een tochtje met het Damsterveer.

Op het programma staan nog een paar top dagen voor de schippers,allemaal vrijwilligers die met veel enthousiasme laten zien hoe mooi de stad vanaf het water is.

Eind augustus het inmiddels bijna wereld beroemde Bie Daip Festival wat duizenden mensen naar Appingedam trekt en waarbij het veer een belangrijke rol speelt en natuurlijk eind september de grote scholen reunie waar ca 3000 oud Damsters en Delfzijlsters worden verwacht en het Damsterveer de reunisten Appingedam zal laten zien.

Informatie omtrent boekingen,kaartverkoop,vaartijden zie de site van de VVV ,bezoek de VVV of bel 0596-620300 of mail de VVV arrangementen@topvangroningen.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,266VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
WonenWonen
KlussenKlussen
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten