Open schaaktoernooi in Delfzijl

Delfzijl – Schaakclub DAC ( Delfzijl Appingedam Combinatie ) houdt zaterdag 6 april 2024 haar 52ste Eemsmondschaaktoernooi.

Aan dit toernooi kunnen meedoen schaakliefhebbers, thuisschakers, internetschakers en clubschakers. De deelnemers worden door de wedstrijdleider op sterkte ingedeeld in groepen van zes spelers die tegen elkaar spelen. Twee partijen in de ochtend en drie in de middag. Elke speler krijgt daarbij een maximale bedenktijd van 25 minuten per partij.

Het toernooi start om 10:00 uur en de registratie van de deelnemers vindt plaats van 9:15 tot 9:45 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. In de pauze rond kwart over twaalf zal Meertens Pankouk poffertjes serveren. De prijsuitreiking vindt rond 16:45 uur plaats. Het toernooi zal gehouden worden op de beide verdiepingen van het Clubgebouw van de Schuttersvereniging Delfzijl, Zwet 36 A te Delfzijl.

Aanmelden voor het toernooi kan tot en met donderdag 4 april bij Henk Kloosterman per telefoon 0596-610795, per e-mail: eemsmondtoernooi@scdac.nl of via de site.  Op de dag zelf kan men zich nog aanmelden tijdens de registratie tot maximaal 48 deelnemers. Op de website www.scdac.nl staan alle gegevens van het toernooi.

Back to top button