fbpx
dinsdag 26 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Open lessen beeldende vorming Kunstencentrum IVAK

Farmsum – De afdeling beeldende vorming van kunstencentrum Ivak houdt op 18 januari van 19.30 – 22 uur twee gratis toegankelijke Open Lessen. Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken in de Ivak-locatie in Farmsum (Borgshof 16) bij lessen schilderen/tekenen en edelsmeden. Cursisten zijn op die avond aan het werk en demonstreren hun opgedane vaardigheden. Bezoekers kunnen aanschuiven en ervaren hoe ontspannend en leuk het is om zelf creatief bezig te zijn.

Monica Jonkergouw, docent schilderen, geeft die avond een les model/portret waarbij het model voor de gelegenheid op een heel speciale wijze aangekleed zal zijn en zodoende een extra uitdaging vormt om te schilderen of tekenen. In de werkplaats  van Douwe Medema, docent edelsmeden, kunnen bezoekers het hoge niveau ervaren van de cursus edelsmeden, waarmee Ivak zich écht onderscheidt van andere kunstinstellingen. Bij beide cursussen gaan kwaliteit, ambachtelijkheid, creativiteit en gezelligheid hand in hand.

De docenten zijn uiteraard beschikbaar om vragen te beantwoorden over de opzet, duur en kosten van de diverse lessen. De open lessen vormen de aftrap voor de korte cursussen beeldende vorming die eind januari van start gaan.

Het cursusaanbod is te vinden op www.ivak.net.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,310VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer