7.3 C
Delfzijl
15 mei 2021 05:05

Open huis dagbesteding “de Brug” in Loppersum

Loppersum – Op vrijdag 10 maart organiseert dagbesteding “de Brug” open huis van 13.00 – 17.00 uur. De Brug is gevestigd aan de van Leeuwenhof in Loppersum.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om binnen te lopen en rond te kijken. De medewerkers van De Brug geven graag informatie over de zorg die het centrum biedt. U kunt deze middag met bezoekers praten, met de begeleiding. Tevens kunt u genieten van een high tea, en er is muzikale ondersteuning van een accordeoniste.
De Brug biedt tal van activiteiten voor ouderen. Zowel in groepsverband als individueel. Elke maandag, donderdag en vrijdag is er dagbesteding van 9.30 – 16.00 uur. Om hieraan mee te doen is een indicatie van de wmo nodig. Op de dagbesteding wordt geprobeerd zoveel mogelijk af te stemmen op de zorgvraag en de interesses en mogelijkheden van de bezoekers.
Op de woensdag is er de dagactiviteit. Voor ouderen die behoefte hebben aan een wekelijks ‘uitje’: sociaal contact, het samen gebruiken van een warme maaltijd en diverse activiteiten met elkaar ondernemen. Van hersengymnastiek, knutselen, zingen, mbvo tot en met hapjes maken, of samen er op uit.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan 10 maart een kijkje nemen op de dagbesteding!

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,286VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
AutoAuto

Populaire berichten