Ook in 2021 helaas geen Koningsdag Appingedam

Appingedam – In 2021 zal er wederom geen Koningsdag-feest plaatsvinden in Appingedam. Voor de organisatie is het de afgelopen periode te onzeker geweest om de organisatie op poten te zetten, gezien de recente ontwikkelingen van het Corona virus en de daarmee samenhangende maatregelen van de Overheid.

De organisatie van Koningsdag Appingedam heeft al vroeg besloten de editie van 2021 door te schuiven naar 2022. Rody Bos namens de organisatie: “ We wisten helaas al vroegtijdig dat het ons niet zal lukken om dit jaar op Koningsdag een evenement te organiseren zoals we dat voor ogen hebben, met honderden bezoekers, DJ’s en live acts, meerdere podia en kinderactiviteiten. Helaas… Daarom hebben we besloten het evenement door te schuiven naar 27 april 2022. Dit betreuren wij ten zeerste”

De organisatie kan niet wachten om in 2022 eindelijk een prachtig en spetterend Koningsdag-feest te organiseren. Aan de voorbereiding zal het niet liggen, want ze zijn al ruim anderhalf jaar met de organisatie bezig. De organisatie van Koningsdag Appingedam staat te trappelen om alles wat ze hebben bedacht in het echt te zien.

Koningsdag 2021 zal er in Appingedam als volgt uit zien:

10.00 uur                    Nationale Aubade met Wilhelmus uit de voordeur, terras of balkon.
10.00 uur                    Opening en vlag hijsen op het kerkplein in klein comité
11.00 uur                    Start programma digitaal in Eindhoven
13.00 uur                    Einde officiële programma Eindhoven
16.30 uur                    Nationale toost op de Koning en Koningin

Back to top button