Ontwerpsessies Urban Sports Park in Appingedam begonnen

Appingedam – Op vrijdag 24 februari en 10 maart nodigen jongnoord, de Gemeente Eemsdelta en Campus Eemsdelta Groningen je uit om deel te nemen aan ontwerpsessies voor het Urban Sports Park in Appingedam. Iedereen is welkom om mee te denken over hoe het park eruit moet zien. De sessies beginnen om 17:30 uur (inloop om 17:00 uur) en duren tot ongeveer 20:00 uur. Tijdens de sessie wordt warm eten verzorgd door studenten van Noorderpoort. Jouw inbreng is van harte welkom, want hierdoor wordt het USPA straks echt een park van de gemeenschap!

De sessies vinden plaats in het Campus Café, gelegen aan de Pastorielaan 2, 9901 CE Appingedam. Zowel fietsen als auto’s kunnen geparkeerd worden op de nabijgelegen parkeerplaatsen en stallingen. Haltes van het openbaar vervoer zijn op loopafstand.

Als je niet bij alle sessies aanwezig kunt zijn, kun je dit aangeven in het aanmeldformulier.

USPA komt er ook voor jou!
Het ‘Urban Sport Park te Appingedam’ is een  initiatief van inwoners van de gemeente Eemsdelta. Het park faciliteert de steeds groeiende behoefte naar sportvoorzieningen in de buitenlucht, fungeert als sociaal-culturele verzamelplaats en kan een ankerlocatie zijn voor sport-toeristen.

Op het park komt onder andere een skatebaan, pumptrack, outdoor gym en calhestenics course. Ook komen er obstakels voor freerunnen op het park en is het een geschikte plek voor het beoefenen van graffiti als kunstvorm.

Het park wordt zo opgezet dat sporters van alle vaardigheidsniveaus er terecht kunnen. Daarmee wordt de drempel verlaagd voor nieuwkomers om te sporten en kan iedereen zich op USPA blijven ontwikkelen.Back to top button