Onderzoek na schietincident aan de Kleine Belt in Delfzijl gaat verder; nog geen verdachte opgepakt

Delfzijl – Ook vandaag doet de politie nog sporenonderzoek naar het schietincident dat gisteravond rond half elf heeft plaatsgevonden. Omwonenden van de wijk Delfzijl-Noord hoorden rond half elf in de avond meerdere knallen. Er werd eerst gedacht aan vuurwerk, maar toen de politie ter plaatse kwam bleek een voertuig te zijn beschoten. Hierbij werd het achterraam van het betreffende voertuig geraakt. Hierbij raakte niemand gewond.

De politie startte direct een sporenonderzoek en er werd gesproken met bewoners van de straat. Uit eerste onderzoek is gebleken dat de verdachte na het schieten op een fiets is vertrokken.

De politie heeft vannacht door de Dienst Speciale Interventies (DSI) twee invallen laten doen in een woning aan de Kleine Belt en in flat aan de Kustweg. Voor zover bekend waren in beide woningen niemand aanwezig.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat het sporenonderzoek vandaag door zal gaan, net zoals het buurtonderzoek. Ze komen graag in contact met mensen die mogelijk iets meer weten van het incident.

Back to top button