Oldtimershow Schildwolde trekt veel bekijks

Schildwolde – De 7e editie van de Oldtimershow in Schildwolde heeft dit weekend een groot aantal bezoekers kunnen verwelkomen.

Nadat er twee jaar terug sprake was van de laatste show, omdat het vanwege de regelgeving lastig is om als vriendengroep een groot evenement als dit neer te zetten, is het Unimog Team uit Schildwolde toch gelukt om de organisatie weer rond te krijgen.

Op het terrein aan de Hoofdweg stond groot aantal antieke voertuigen, vrachtwagens en tractors. Er vonden allerlei demonstraties plaats van ploegen en grondverzet. Op de zondag was er voor de kinderen een nostalgische kermis.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2191″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button