Officiële opening kunstgrasveld v.v. Poolster met wedstrijd tegen oud-FC Groningen

Spijk – Tijdens de open dag bij v.v. Poolster in Spijk aanstaande zaterdag 10 juni wordt het nieuwe kunstgrasveld gepresenteerd.

Op vrijdagavond 9 juni wordt het weekend feestelijke afgetrapt met het Poolster Zomer Toernooi. Een groot aantal JO19 elftallen komt deze avond in actie. Op zaterdag 10 juni wordt het Poolster Toernooi vanaf 09.30 uur vervolgt. In de middag wacht een uitgebreid programma. Voor zowel oud-leden als huidige leden staat er vanaf 14.00 een seniorentoernooi op het programma. Voor velen zal dit een weerzien zijn met oud bekenden uit hun Poolster tijd. Gelijktijdig is er een sport- en spelmiddag voor de jongere jeugd, ook voor niet-leden.

In de kantine is het mogelijk een fotoreportage te bekijken van de aanleg van het kunstgrasveld. Tevens zijn er foto’s aanwezig van de vereniging van de afgelopen jaren.

Het middagprogramma wordt afgesloten met een demonstratie van ‘walking football’. Walking football – waarbij alleen gevoetbald mag worden in wandeltempo – is al enkele jaren een trend op het gebied van sport onder de veelal oudere leden die graag willen blijven voetballen. Het walking football team van v.v. Noordpool verzorgt de demonstratie.

Om 18.00 uur zal feestelijke opening van het kunstgrasveld van start gaan. Onder begeleiding van Henk de Haan zullen speeches worden verzorgd door de voorzitter van Poolster Edward Stulp, en wethouder Jan Menninga van de gemeente Delfzijl. De officiële opening wordt verricht het oudste lid , Eise Mollema, het jongste lid, Robin Heun samen met de wethouder. Het geheel wordt muzikaal begeleid door de Blauwbloezen.

Om 19.00 uur wordt onder leiding van arbiter Roelof Luinge een wedstrijd gespeeld tussen v.v. Poolster en oud-FC Groningen. Oud-FC Groningen treedt onder andere aan met Sander van Gessel, Paul Matthijs en Melchior Schoenmakers. De wedstrijd duurt twee keer 30 minuten.

Na de wedstrijd volgt vanaf 20.30 uur een feest met muzikale medewerking van coverband Cheerz! en DJ Julian.

Back to top button