Officiële opening Campus Eemsdelta Groningen: ontdek onderwijs, cultuur en sport

Appingedam – Op zaterdag 3 juni zal Campus Eemsdelta Groningen in Appingedam feestelijk zijn deuren openen voor de omwonenden. Hoewel de campus al sinds afgelopen zomer onderwijs aanbiedt, krijgen bezoekers deze zaterdag de kans om te ontdekken dat de campus veel meer te bieden heeft.

Tijdens de gratis toegankelijke opening kunnen bezoekers een kijkje nemen in en rondom de campus. Iedereen is welkom om te ervaren wat de campus te bieden heeft op het gebied van onderwijs, cultuur, sport, recreatie en economie.

De toekomst ontdekken
Laat je rondleiden en ontdek de toekomst van de campus met behulp van een virtual reality-bril of vlieg mee met een drone. Maak een ritje op een waterstoffiets, laat je fotograferen voor een green screen of laat je verwonderen door een rondrijdende machine uit een andere wereld. Geniet van live muziek en kom tot rust met een kopje koffie of thee.

Aan de slag met jouw eigen toekomst
In de theatershow “Karnivoale” zullen bekende Groninger acteurs je aan het denken zetten over jouw eigen toekomst. Want je bent nooit te oud om te leren. Zo kun je bijvoorbeeld leren om op een spijkerbed te liggen. De shows starten om 12:00, 13:00 en 14:00 uur.

Speciaal voor kinderen
Kinderen kunnen komen experimenteren, onderzoeken en creëren bij de Digital Art Factory en de Jonge Onderzoekers. Daarnaast is er een speciaal kinderprogramma dat voor vermaak zal zorgen.

Datum, locatie en tijd
De officiële opening vindt plaats op zaterdag 3 juni van 11:00 tot 15:00 uur in en rondom het nieuwe gebouw op de Campus Eemsdelta. Meer informatie is te vinden op de website campuseemsdeltagroningen.nl/opendag.

Bereikbaarheid en parkeren
Zowel fietsers als automobilisten kunnen terecht op de nabijgelegen parkeerplaatsen en stallingen. Haltes van het openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand.

Back to top button