Oefenwedstrijd DVC Appingedam – FC Groningen eindigt in 0-10

Appingedam – Afgelopen zaterdag, op een van de warmste dagen in juni, speelde FC Groningen ter ere van het 100-jarige jubileum van het voetbal in Appingedam een oefenwedstrijd tegen vierdeklasser DVC Appingedam.

Om twee uur werd de wedstrijd aangevangen op een snikheet Burgemeester Wellemansportpark. De FC kwam na één minuut spelen op voorsprong door een doelpunt van Thijs Dallinga. De FC eindigde de eerste helft met een 0-4 voorsprong op de thuisploeg.

Na de rust liep de FC Groningen ruim uit op DVC Appingedam met drie treffers van Romano Postema, en overige doelpunten van Joël van Kaam, Ramon Pascal Lundqvist en Kaj Sierhuis. Daardoor eindigde de wedstrijd na 90 minuten spelen met een eindstand van 0-10.

Na afloop van de wedstrijd namen de spelers van de FC uitgebreid de tijd om met de jeugd op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2086″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button