16 C
Delfzijl
28 juli 2021 03:30

Nu ook therapie mogelijk bij praktijk Inspire Coaching in Loppersum

spot_img

Loppersum – In praktijk Inspire Coaching kan nu, naast coaching,  ook therapie gegeven worden. Dita Kalsbeek heeft in april de vierjarige opleiding tot psychosociaal Wielwerk-therapeut afgerond.

Dita: “Door deze opleiding kan ik mensen nog beter begeleiden. Mijn begeleiding geeft inzicht in wensen, verlangens, kwaliteiten en mogelijkheden. Het geeft duidelijkheid over wat mensen echt willen en handvatten hoe daar inhoud aan te geven.” Nu Dita psychosociaal therapeut is heeft zij zich gespecialiseerd in het begeleiden van volwassenen en kinderen die veel stress ervaren en hierdoor ervaren dat ze vastlopen. Het is vaak lastig balans te vinden in het drukke leven van alledag. Mensen komen niet meer toe aan de dingen waar ze energie van krijgen en waar ze blij van worden.

Dita vertelt dat naast volwassenen en pubers, ook steeds meer jonge kinderen stress ervaren. Het is van alle leeftijden om veel druk te ervaren om te voldoen aan alle verwachtingen van school, werk, sociale omgeving en natuurlijk aan de verwachtingen van jezelf. Mensen die constant heel hard werken en alles heel goed willen doen kunnen gemakkelijk  uitgeput raken en emotionele klachten krijgen. Naast emotionele klachten kunnen er ook lichamelijke klachten ontstaan die misschien op zichzelf lijken te staan maar bij nader inzicht verband houden met veel stress. Vermoeidheid, migraine en buikpijn zijn veel voorkomende klachten die door stress veroorzaakt kunnen worden. Tijdens de sessies vinden (korte) gesprekken plaats aangevuld met verschillende technieken zoals hypnotherapie, neuronlinguïstisch programmeren en ontspanningsoefeningen waardoor er meer rust en ontspanning ontstaat in lijf en hoofd en de klachten afnemen.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,264VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
AutoAuto
DierDier
KlussenKlussen

Populaire berichten