Nog kaarten beschikbaar voor winterwandeling voor Oekraïne

Delfzijl – Vanuit de service club Rotary Appingedam- Delfzijl wordt er op zondag 15 januari 2023 een winterwandeling georganiseerd van ongeveer 5 kilometer. Het goede doel is nog altijd de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Ook daar slaat de winter enorm toe en is onze hulp nog steeds hard nodig.

Tijdens de wandeling die start om 13.30 uur bij dorpshuis “de Pompel” in Overschild kan nog snel even opgewarmd worden voordat er begonnen wordt aan de wandeling. Onderweg is er een post waar informatie kan worden ingewonnen over verschillende hulporganisaties, Oekraïense gebruiken en gerechten en natuurlijk meer over het mooie gebied waar de route doorheen gaat. De wandeling zal uiteindelijk bij “de Pompel” eindigen.

De kosten van deelname zijn 15 euro en kaarten kunnen vooraf gekocht worden bij HEMA Delfzijl en Appingedam en Expert Delfzijl en Veendam. Voor kaarten of meer informatie kunt u ook mailen naar winterwandelingrotary@gmail.com, u krijgt de kaarten dan thuisgestuurd. Voor de late beslissers zullen er nog een aantal kaarten gereserveerd worden voor aankoop bij “de Pompel”

De opbrengst van deze wandeling zal volledig gaan naar de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Over Rotary
Rotary is een serviceclub. Dat wil zeggen: de leden steunen op verschillende wijzen hun medemens. Dit alles zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldomvattende vriendschapsorganisatie met een levenshouding: dienen. Bij Rotary betekent dat iets van jezelf te willen geven. Rotary is met ruim 1,2 miljoen dienstbare mannen en vrouwen die behoren tot ruim 29.000 Rotaryclubs in meer dan 163 landen in de wereld. Voor meer informatie : www.rotary.nl.

Back to top button