Nieuwe winkel Shizzie opent in het hart van Appingedam

Appingedam – De 20-jarige Sharon Azier uit Appingedam heeft vandaag, 2 maart 2018, haar eigen winkelpand in het hart van Appingedam geopend. De winkel Shizzie is gevestigd aan de Dijkstraat 10. In de winkel kan je terecht voor trendy sieraden, fashion, kleding, schoenen, horloges en accessoires.

Shanon is in 2013 gestart met een webshop (www.shizzie.nl) in sieraden. In de jaren daaropvolgend werd het assortiment uitgebreid met onder andere kleding, schoenen en horloges.

Omdat er thuis geen ruimte was om door te groeien werd er uit gekeken naar een geschikt pand waar ze haar werkzaamheden kan combineren. Naast de webshop is er nu dus ook een fysieke winkel waar het winkelend publiek terecht kan.

De winkel is geopend op woensdag, vrijdagmiddag/avond en zaterdag. Naast het runnen van de winkel gaat Sharon nog gewoon naar school waar ze een retail opleiding volgt.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1479″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button