fbpx
10 C
Delfzijl
zaterdag 19 september 2020
Home Algemeen Nieuw uiterlijk voor ’s Heeren Loo

Nieuw uiterlijk voor ’s Heeren Loo

Bedum – ’s Heeren Loo, de grootste landelijke aanbieder van zorg voor mensen met een (verstandelijke) beperking, krijgt een nieuwe huisstijl en een nieuw logo.

De zorgorganisatie wil hiermee haar zichtbaarheid en herkenbaarheid verder vergroten. Dit is van belang om het onderscheid te maken in een zorgmarkt met vele aanbieders. Dytmer Hettinga, regiodirecteur: ”We willen mensen met een beperking, hun ouders en naasten een helder beeld geven over onze ondersteuning. Er is zoveel mogelijk; ondersteuning thuis, logeren, dagopvang, wonen en werken in een gewone woonwijk of op een woonzorgpark. Ons aanbod blijkt nog niet altijd bekend te zijn. Ook willen we graag zorgprofessionals beter laten kennismaken met ’s Heeren Loo en hen laten zien wat voor mooi en uitdagend werk zij bij ’s Heeren Loo kunnen doen.”

In het nieuwe logo staat de relatie tussen de cliënt, verwant en zorgprofessional symbolisch weergegeven; zij houden elkaar samen vast en vormen één geheel met ieder zijn eigen kleur en nuances. Dytmer Hettinga, regiodirecteur: “Elke dag helpen wij om de dromen en wensen van onze cliënten te realiseren. Zorgprofessionals werken hiertoe intensief samen met cliënten en hun verwanten. Deze samenwerking is het kloppend hart van onze organisatie. Dit wilden we ook graag terugzien in ons logo.”

In de loop van 2019 worden diverse uitingen aangepast. De nieuwe website www.sheerenloo.nl is vandaag gelanceerd.