Nieuw bedrijf gestart in Farmsum: K.J. Zeeman Carcleaning

Farmsum – Farmsum is een carcleaning bedrijf rijker. Vorige week maandag heeft K.J. Zeeman Carcleaning zijn deuren geopend aan het Afwateringskanaal 91-93 te Farmsum voor het cleanen van diverse voertuigen.

In tegenstelling tot andere carcleaning bedrijven die auto’s wassen, concentreert K.J Zeeman Carcleaning zich alleen op het reconditioneren (schoonmaken) van het interieur en exterieur van alle soorten voertuigen,  voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Ook kunt u bij K.J Zeeman Carcleaning terecht voor het verwijderen van stickers & belettering, aanslag (hars, teer, verfdeeltjes, nevel op de lak) en geurverwijdering door middel van een ozon behandeling.

Ze maken ook nieuwe en gebruikte voertuigen klaar voor een berijderswissel of inlevering van bedrijfswagens en leaseauto’s. Heeft u nog vragen over de service van K.J Zeeman Carcleaning of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met op via info@kjzeeman.nl , mobiel 06-29595190 of kom vrijblijvend langs aan het Afwateringskanaal 91-93 te Farmsum.

Back to top button