donderdag 16 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Nick Kamminga bokst sterk in Enkhuizen

spot_img

Enkhuizen – Afgelopen zaterdag organiseerde boksteam Vargas een boksgala in Enkhuizen. Van boksvereniging Appingedam nam Nick Kamminga het op tegen Tijmen Kwantes van ABOV West Friesland.

De eerste ronde liet een sterk boksende, aanvallende Tijmen Kwantes zien. Doordat Nick in zijn spel meeging moest hij de eerste ronde teveel incasseren waardoor de eerste ronde duidelijk naar Kwantes ging.

Na aanwijzingen uit de hoek pakte Nick de 2e ronde anders aan. Hij zette zijn tegenstander constant onder druk waardoor Kwantes in de achteruit moest. Bij het achteruit boksen vergat Kwantes te stoten. Nick scoorde zijn punten wel en wist de partij te keren. Ook de 3e ronde volgde Nick de aanwijzingen uit de hoek perfect op. Nick liet zien over een goede conditie en mentaliteit te beschikken. De hele derde ronde wist hij druk te houden en veel te scoren. Kwantes had hier geen antwoord op.

Nick Kamminga werd dan ook winnaar van de partij waarin hij de laatste 2 ronden duidelijk naar zich toe trok. De trainers van boksvereniging Appingedam toonden zich zeer tevreden over de prestatie van hun pupil.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
TuinTuin
KlussenKlussen
AutoAuto
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten