woensdag 20 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

68e Avond Vier Daagse wandeltochten in Delfzijl start op 6 juni

Delfzijl – De wandelsportvereniging Spirit organiseert dit jaar voor de 68e maal de Avond Vier Daagse wandeltochten in Delfzijl van maandag 6 t/m donderdag 9 juni a.s. Spirit heeft ook dit jaar weer getracht er een aantrekkelijk geheel van te maken door een aantal routes aan te passen op de juiste lengte, alsmede om de mooiste plekjes in en rond Delfzijl in de routes op te nemen. De Avond Vier Daagse zal ook dit jaar weer voor alle deelnemers een evenement  zijn om naar uit te kijken.

Zoals gebruikelijk is de start van dit grootste recreatieve, sportieve evenement iedere avond op de Burg. Boeremalaan, terwijl het start- en inschrijfbureau is gevestigd in de sporthal De Ringen in Delfzijl-west.

Er kan gewandeld worden op de 5, 10 en 15 km.-afstand en de starttijden zijn voor de 10 en 15 km. lopers de eerste drie avonden vanaf 17.30 u. en de 5 km. vanaf 17.45 uur. Op de laatste wandelavond zijn de starttijden gewijzigd, n.l. de 15 km mag starten vanaf 17.30 u., de 10 km. vanaf 18.00 u. en de 5 km. vanaf 18.30 u.

De voorinschrijving voor deze Avond Vier Daagse is reeds in volle gang, want ook dit jaar is er  de mogelijkheid om in te schrijven via internet en wel op de website van de w.s.v. Spirit:  www.wsvspirit.nl. Ruim 600 wandelaars hebben bij het uitbrengen van dit persbericht al ingeschreven, terwijl het nog een week duurt voor de Avond Vier Daagse van start gaat.

Voor diegene die nog niet heeft ingeschreven is er tot vrijdag 3 juni (24.00 u.) a.s. de gelegenheid dit nog via internet te doen en anders kan men terecht op woensdag 1 juni van 15.00 u. tot 17.00 u. in de kantine van de sporthal De Ringen aan de Pr. Bernhardlaan 1 in Delfzijl-west. Natuurlijk is het ook nog mogelijk om zich in te schrijven op de 1e wandeldag op 6 juni, dan is het inschrijfbureau vanaf 16.30 u. geopend in de kantine van de sporthal De Ringen.

Alle deelnemers die hebben ingeschreven via internet uiterlijk maandag 30 mei en ook betaald hebben kunnen hun startkaart al ophalen op woensdagmiddag 1 juni, tussen 15.00 u. en 17.00 u. in de kantine van de sporthal De Ringen, daarna kan dit ook nog op maandagavond, de eerste wandelavond.

Op donderdagavond 9 juni vindt vanuit het Borgshof in Farmsum weer de traditionele intocht plaats naar het sportpark Centrum, onder begeleiding van vier muziekkorpsen, namelijk (in volgorde van de stoet) Kon. Wilhelmina, C.B.S. – Bierum-Spijk, D.H.O. en tot slot Prins Hendrik – Scheemda. De intocht begint om 20.00 uur. De opstelling voor deze intocht wordt op woensdagavond bekend gemaakt aan de deelnemers, terwijl deze ook vanaf woensdag te vinden is op de website van de w.s.v. Spirit (www.wsvspirit.nl).

Spirit heeft ook dit jaar weer een 40-tal vrijwilligers die ingezet kunnen worden als verkeersregelaar, controleur en/of bemanning van het inschrijfbureau. Zonder al deze mensen zou een Avond Vier Daagse als deze niet kunnen slagen!

Het bestuur van Spirit hoopt dit jaar het dalende deelnemersaantal van de laatste paar jaar te kunnen ombuigen in weer een stijgend aantal deelnemers, om zodoende weer richting 1800 deelnemers te gaan.

Voor meer informatie over de 68e Avond Vier Daagse kan men contact opnemen met het secretariaat van de w.s.v. Spirit, bereikbaar onder tel.nr. 0596 – 610726 of men kan kijken op de website van de w.s.v. Spirit: www.wsvspirit.nl .

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,305VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
DierDier
AutoAuto
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin