Netwerk avond voor (jonge) ondernemers in de gemeente Eemsdelta

Eemsdelta – Enige tijd geleden is de lokale stichting Jong Noord begonnen met een ondernemersnetwerk voor jongeren in de gemeente Eemsdelta. Deze slaat aan, en langzaam maar zeker melden meer mensen zich aan.

Via dit netwerk wil de stichting lokaal ondernemerschap ondersteunen. Leden van het netwerk zitten onder andere in een gezamenlijke WhatsApp groep en krijgen een speciaal plekje op de website van de stichting.

“Een ander belangrijk aspect is het verbinden van mensen. Het klinkt misschien als een cliché, maar samen sta je daadwerkelijk sterker,” vertelt Cody Rozema, medeoprichter van de stichting. “Daarom organiseren wij binnenkort ons eerste evenement. Door corona gebeurt dit online, maar dat maakt ons niet minder enthousiast!”.

Om deel te nemen aan dit evenement hoef je geen lid te zijn van het netwerk. Zo kan iedereen met interesse zich opgeven en binnenlopen in het digitale clubhuis van de stichting. Het evenement vindt plaats op donderdag 22 april om 19:00. Tijdens deze avond zijn enkele sprekers aanwezig, en wordt volop gelegenheid geboden om interactief mee te doen en daadwerkelijk met elkaar in gesprek te gaan.

“Via het systeem die wij gebruiken kan men online echt rondlopen in ons clubhuis, en zo bij elkaar aan tafel aanschuiven,” vertelt Rozema. “Het liefst zouden wij dit natuurlijk in een fysieke zaal organiseren. Toch zijn we erg blij met dit alternatief. Het beloofd een interessante en inspirerende avond te worden.” Opgave kan nog tot en met 21 april via de website van Jong Noord: www.jongnoord.nl.

Back to top button