fbpx
8.6 C
Delfzijl
zaterdag 29 februari 2020
Home Agenda tips Negende Valentijnsconcert in Uithuizen

Negende Valentijnsconcert in Uithuizen

Uithuizen – De vonk tussen CMV De Bazuin en Arbeidersmuziekvereniging Opwaarts, beide uit Uithuizen, is overgeslagen en er is een verkeringsperiode tussen beide verenigingen aangebroken. Sinds het begin van dit jaar repeteren beide orkesten daarom gezamenlijk op de woensdagavond.

Het allereerste concert dit kalenderjaar is dan ook heel toepasselijk het Valentijnsconcert.

Op zaterdag 16 februari 2019, wordt er dus alweer voor de 9e keer in Uithuizen een concert in romantische sferen georganiseerd.  Komt u deze avond samen met alle aanwezigen de liefde vieren?

Donderdag 14 februari is het Valentijnsdag, een dag waarop geliefden traditioneel hun liefde voor elkaar nog eens extra naar elkaar toe uiten. Hierbij wordt vaak muziek gebruikt. Wat is er dan ook mooier om op de zaterdag na Valentijnsdag nog even weer lekker in een romantische sfeer te vertoeven.

Afgelopen jaren hebben wij al veel verschillende thema’s de revue zien passeren. Dit jaar is het iets dichter bij huis gezocht. Het thema is: “Ik hou van Holland.” Bij het thema is zeer veel verschillende muziek gezocht. De Bazuin en Opwaarts hebben er dan ook nadrukkelijk voor gekozen om ook deze keer tijdens het Valentijns concert weer een zeer gevarieerd programma te brengen. Alles komt voorbij deze avond. Van klassieke nederpop tot een ouderwetse meezinger.  

Tijdens deze avond zullen wel natuurlijk nummers worden gespeeld die een romantische inslag hebben. De leden van de vereniging zijn weken bezig geweest om het concert een muzikale, romantische sfeer mee te geven. Zo zal de aankleding van de zaal ook passen bij het thema. Natuurlijk hopen de muzikanten dat alle aanwezigen ook hun kledingkeuze zullen aanpassen aan het thema. Dus een mooie Hollandse outfit is van harte welkom. (rood, wit, blauw of oranje). Naast muziek zullen er deze avond ook weer enkele romantische verrassingen zijn en is er volop ruimte om te lachen met je geliefde.

De muzikanten zullen deze avond onder leiding staan van dirigent Luuk Tuinstra. Iedereen is van harte uitgenodigd deze romantische avond bij te wonen. De toegang deze avond, die zal beginnen om 19:45 uur, is gratis. Dus wilt u dit feest met ons meevieren? Verras dan iemand met een romantische avond op zaterdag 16 februari en kom deze avond naar de kandelaar in Uithuizen. Maar kom op tijd want de ruimte is beperkt.

Advertenties