maandag 25 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

NEC Delfzijl verlengt samenwerking Marshall Pourier, Edwin Guikema & Danny Schudde

Delfzijl – Het huidige voetbalseizoen is niet waar iedereen op hoopte. Vanwege COVID-19 zijn er nauwelijks wedstrijden geweest en kunnen de trainers niet trainen op een manier die zij gewend zijn. Gelukkig zijn er wel weer wat kleine positieve ontwikkelingen. 

Ondanks alle onzekerheden is NEC Delfzijl druk bezig om verder te kijken dan het huidige seizoen. NEC Delfzijl is dan ook verheugd te melden dat de hoofdtrainer van de A-selectie, Marshall Pourier, zijn aflopende contract met 1 jaar heeft verlengd. Ondanks het geringe aantal wedstrijden die dit seizoen tot nog toe zijn gespeeld, is de TC erg tevreden over de wijze waarop Marshall zijn taken invult. Ondanks wat nieuwe gezichten is er een hechte spelersgroep ontstaan, waar veel kwaliteit en potentie in zit. Zowel trainer als spelers kijken er dan ook naar uit om dit, zodra weer mogelijk, op het veld te laten zien.

Naast Marshall Pourier heeft NEC Delfzijl ook de contracten van assistent-trainer Danny Schudde en de trainer van de B-selectie, Edwin Guikema, verlengt tot en met volgend seizoen. De club is zeer tevreden over de huidige samenwerking met beide trainers. Daarnaast zal Danny een nog nader te bepalen rol binnen de jeugdafdeling krijgen.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,307VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
KlussenKlussen