19.9 C
Delfzijl
woensdag 24 juli 2019
Home Economie Naturvoedingswinkel Jouw Biovoeding in de Waterstraat

Naturvoedingswinkel Jouw Biovoeding in de Waterstraat

Delfzijl – De natuurvoedingswinkel Jouw Biovoeding is vanaf heden gevestigd aan de Waterstraat 41. Tegen over Kaashuis van Dijk vindt U vanaf nu een uitgebreid assortiment met biologische levensmiddelen. Silvia Wilken heeft een veelzijdig assortiment samen gesteld. Als het gewenste product niet aanwezig is, dan is er grote kans dat het besteld kan worden. De winkel is alleen op maandag gesloten.

Het assortiment is uitgebreid met onder andere New Care voedingssupplementen, vers groente en fruit. Er is regelmatig Duits brood en Jouw Biovoeding is een afhaalpunt van Ekoplaza.nl. In de winkel is de grootste keuze aanwezig van soepen van de Kleinste Soepfabriek in de omgeving.

Tevens wordt er een praktijkruimte ingericht die als flex plek gebruikt wordt. Op woensdagmiddag kunt U een afspraak maken bij Aafke Wildeboer van Pedicurepraktijk Oldambt voor de voetverzorging. Aafke is Medisch Pedicure en Voetreflexologe. Mensen met diabetes kunnen een vergoeding krijgen voor een voetbehandeling. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je Aafke bellen op: 06 41 62 76 24.

Op dit moment is Silvia Wilken nog in gesprek met anderen om ook gebruik te maken van de flexibele werkplek. Op dit moment kan er ook bekend gemaakt worden, dat er ook een kapster, die alleen knipt, gebruik gaat maken van de flexplek.

Advertenties
Advertenties