Nationaal Programma Groningen zoekt vier trainees voor de toekomst van Groningen

Groningen – Nationaal Programma Groningen zoekt vier afgestudeerde hbo’ers en wo’ers die zich als trainee willen inzetten voor een goede toekomst van Groningen. De komende twee jaar gaan ze fulltime aan de slag met uiteenlopende opdrachten op verschillende plekken in de provincie. Het gaat om opdrachten in gemeenten in het aardbevingsgebied en/of de provincie Groningen. De trainees volgen een opleidingsprogramma bij Vonk Traineeship, die de deelnemers begeleidt bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Jong talent
Nationaal Programma Groningen kiest voor de inzet van trainees omdat er veel werk te verrichten is binnen het programma, maar vooral ook om jong talent te helpen zich te ontwikkelen. De trainees gaan aan de slag met programma’s en projecten die voor Groningen het verschil maken, waarbij het gaat om het versterken van de leefomgeving, de economie, opleidingen, banen en de natuur en het klimaat.

Het Vonk ontwikkelprogramma

Tijdens het uitgebreide ontwikkelprogramma begeleidt Vonk de trainees op drie hoofdlijnen: persoonlijk leiderschap, professionele vaardigheden en perspectief op een toekomst in Groningen. Dat gebeurt met de inzet van ervaren adviseurs, ondernemers, onderzoekers en inspirerende trainers.

Online Meet & Greet
Nationaal Programma Groningen en Vonk organiseren een online Meet & Greet op donderdag 10 juni a.s. van 15.30 tot 17.00 uur. Geïnteresseerden kunnen hier terecht voor meer informatie en vragen. Aanmelden kan tot 9 juni via trainee@nationaalprogrammagroningen.nl.

Solliciteren kan tot en met donderdag 17 juni 2021 via een motivatiebrief en CV. Meer informatie is te vinden op nationaalprogrammagroningen.nl/trainee.

Back to top button