fbpx
11 C
Delfzijl
23 oktober 2020 12:53

Muzikanten en zangers gezocht voor klucht ‘Wie is de koe?’ in Appingedam

Appingedam – Tot en met mei 2020 brengt Metafora de klucht ‘Wie is de koe?’ in verschillende cafés in de provincie Groningen. ‘Wie is de koe?’ is een hilarische, eigentijdse, actuele voorstelling vol livemuziek, geïnspireerd op de oorspronkelijke ‘De klucht van de Koe’. Deze werd geschreven door Gerbrand Adriaanszoon Bredero in 1612. 

Wie is de koe? 
In 2013 ging Metafora al op tournee langs diverse molens in de provincie met de succesvolle voorstelling ‘De Klucht van de Molenaar’ van Bredero.

In de hilarische voorstelling ‘Wie is de koe?’ wordt een boer slinks verleid om zijn eigen koe te verkopen zonder zelf van de opbrengst te profiteren. Tijdens de voorstelling blijkt dat het je laten verleiden tot list en bedrog makkelijker gaat dan je denkt. 

Muzikanten en zangers (m/v) gezocht voor de voorstelling in het Hof van Daam in Appingedam
Voor de voorstelling op 3 april in het Hof van Daam in Appingedam zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste muzikanten en zangers die mee willen spelen en/of zingen in de voorstelling. Het gaat dan met name om Nederlandstalige meezingnummers. Ook is er ruimte voor eigen inbreng. De muzikale leiding is in handen van Rens Koldenhof.  

Bespeel je een muziekinstrument en/of zing je en lijkt het je leuk om mee doen? Neem dan contact op artistiek leider Astrid Warntjes via wieisdekoe@ziggo.nl / 06 145 06 296. 

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,222VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten