Muziekvereniging Koningin Wilhelmina organiseert wederom een Toppers Concert

Delfzijl – Op zondagavond 4 juni as. wordt met het Toppers Concert 2017 tijdens de Pinksterfeesten in Delfzijl voor de tweede keer een groots meezingfeest met Nederlandstalige muziek gehouden.

Het Toppers Concert vindt plaats in de Evenementenhal in de haven van Delfzijl en wordt een grote verrassende mix van bekende muziek met medewerking van Peter Beense, Koos Alberts, Willie Oosterhuis (presentatie), Theo Driessen, DJ Bas Bosman, The New College Band (met zangeres Manon Prins en zanger Nick Arends) en muzikale ondersteuning door muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl. Met de liedteksten op grote schermen en met zangers en zangeressen, kan het publiek tijdens het concert alle zeer bekende nummers meezingen.

Kaarten zijn in de voorverkoop vanaf maandag 8 mei as. beschikbaar bij Van Dijks Kaashuis en Bloemenhuis Akkerman in het centrum van Delfzijl en online via www.kon-wilhelmina.nl. Kaarten kosten EUR 5,00 per stuk en zijn ook aan de kassa van de Evenementenhal beschikbaar op zondag 4 juni vanaf 20.00u.

Het Toppers Concert begint om 20.30u. De Evenementenhal Delfzijl is open vanaf 20.00u.

Het Toppers Concert 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Delfzijl, KZRV Neptunus, Provincie Groningen, Centrum Veilig Wonen, Rabobank, PPG, Dhr K.J. vd Berg, SNS Fonds Eemsmond en AkzoNobel. 

Back to top button