fbpx
5.5 C
Delfzijl
woensdag 13 november 2019
Home Agenda tips Music&Food Festival op het ASWA-terrein in Appingedam

Music&Food Festival op het ASWA-terrein in Appingedam

Appingedam – Zaterdag 6 juli aanstaande vindt de tweede editie van het Music&Food Festival plaats op het ASWA-terrein aan de Burgemeester Klauckelaan 16 in Appingedam. Dit festival, met vele populaire regionale bands en heerlijk eten, belooft wederom een succes te worden.

Het Music&Food Festival is een initiatief van twee gepassioneerde Damster muzikanten: Roy McKaren en Harm Tabak. Zij zien wat de gevolgen zijn van de aardbevingsproblematiek op bewoners. Daarom een festival waarin de bewoners, jong en oud, elkaar kunnen ontmoeten en genieten van Music&Food. Het programma is zo divers mogelijk opgezet, zodat er voor iedereen wat is. Zowel lokale als regionale bands krijgen een podium tijdens dit festival. En op het terrein staan allerlei eetstandjes met lekkernijen uit diverse landen.

Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal kinderprogramma vol leuke activiteiten. Verder verzorgt Muziekschool Appingedam de hele dag gratis proeflessen, zoals zang, gitaar, basgitaar, ukelele, drums en piano. Daarnaast is er een stand-up comedy podium waar comedians hun nieuwste grappen op het publiek uitproberen. Jongeren uit de Damster gemeenschap zullen een actieve rol spelen, als crewmember en muzikant.

Iedereen is welkom op het Music&Food Festival, zowel inwoners van Appingedam als daarbuiten. Graag tot zaterdag 6 juli aanstaande van 14:00 tot 21:00 uur aan de Burg. Klauckelaan 16 te Appingedam.

Advertenties
Advertenties