fbpx
3.2 C
Delfzijl
17 januari 2021 23:09

Museum Møhlmann wint voor de tweede keer op rij de ‘Museumkwartier Award’

Appingedam – Museum Møhlmann heeft opnieuw de ‘Museumkwartier Award’ gewonnen. In 2016 won Museum Møhlmann ook al de ‘Museumkwartier Award’, als museumontdekking van het jaar 2016.

In november 2017 bleek dat het museum opnieuw in de top 10 was beland, samen met ‘grote jongens’ als het Haags Gemeentemuseum en Centraal Museum Utrecht, gisteren werd bekend dat het museum zijn titel kon prolongeren.

Museum Møhlmann is in Nederland een uniek kunstenaarsmuseum. Het biedt onafhankelijk en op eigen kracht een landelijk platform voor realistische en figuratieve kunst uit heden en verleden. Kunstenaar en museumeigenaar Rob Møhlmann bouwt al jaren aan zijn museale platform voor schoonheid te Appingedam. Steeds meer weet hij deze plek “aan de rand van Nederland” in het centrum van de artistieke belangstelling te duwen.

Award voor leukste museum van het jaar
Het is de meest begeerde prijs in museumland: De Museumkwartier.nl Awards 2018, de Award voor het leukste museum van het jaar. De winnaar wordt niet door de jury bepaald, maar door het publiek.

Volg ons op

10,776FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten