Mothers United Delfzijl nodigt Soroptimistclub “ De Eemsmond” uit op Internationale Vrouwendag

Delfzijl – Mothers United Delfzijl nodigt Soroptimistclub “ De Eemsmond” uit op Internationale Vrouwendag voor een etentje om aandacht te vragen voor hun op te richten sociale coöperatie.

Mothers United Delfzijl is een groep enthousiaste Antilliaanse vrouwen die met elkaar een sociale coöperatie willen gaan starten. Dit met als doel om zowel zichzelf als andere vrouwen een weg naar economische zelfstandigheid te bieden. Dit sluit aan bij de doelstelling van de Soroptimisten. Zij staan immers voor positieverbetering van vrouwen en meisjes zowel landelijk als internationaal.

Mothers United Delfzijl krijgt in het stationsgebouw de gelegenheid om een restauratie te starten en zal deze ruimte ook gaan gebruiken om een cateringservice en afhaalmaaltijden te gaan verzorgen. De Soroptimistclub “De Eemsmond” krijgt dan ook op 8 maart van 17.30-19.30 uur een maaltijd aangeboden door Mothers United in de Brede school Noord. Tijdens het eten zullen zij hun plannen verder bespreken en kijken waar mogelijkheden liggen voor ondersteuning.

Mothers United Delfzijl wordt op dit moment tevens ondersteund door het Bewonersbedrijf Delfzijl Noord, Werkplein Eemsdelta en de Ondernemersacademie van het Noorderpoort.

Back to top button