MijnAppingedam: breed gedragen programma voor de komende jaren

Appingedam – Het CDA Appingedam gaat de voorliggende weken actief in gesprek met inwoners en maatschappelijke organisaties om input te vragen voor het komende verkiezingsprogramma. Niet zomaar een programma, want met de input uit de Damster samenleving wordt het vooral een maatschappelijk programma. Breed gedragen en omarmd, dat is het hele idee. Ook heel nodig vindt het CDA, gezien de forse opgaven in dit gebied en de snelle ontwikkelingen op tal van terreinen. Dat kunnen we alleen samen en vraagt dat we allen zijn aangehaakt.

Het CDA Appingedam wil inwoners vooral ook digitaal uitdagen om input te leveren. Daarom lanceert het: MijnAppingedam.nl. Een online platform waarop Damsters (jong en oud) en betrokken organisaties in Appingedam online hun inbreng kunnen geven op verschillende thema’s die ons in Appingedam aangaan.

Het CDA is de komende weken in Appingedam te vinden op zaterdag 8 juli en zaterdag 15 juli.

In het najaar zal het conceptprogramma van het CDA worden vastgesteld. Deze keer niet door alleen de leden, maar in een open bijeenkomst waar iedereen welkom is. De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 21 maart 2018.Back to top button