13.5 C
Delfzijl
21 juni 2021 09:39

Meet-en-greet met schrijver Bram Baptist bij boekhandel Venema

spot_img

Uithuizen – Op zaterdag 31 maart zal schrijver Bram Baptist uit Meeden zijn jeugdboek De Koningszoon promoten in boekhandel Venema in Uithuizen. In het boek moeten twee opgroeiende jongeren een tiran verslaan door het gouden schaakstuk te vinden. Hoewel het boek zich afspeelt in de Middeleeuwen, is bijna het gehele verhaal gebaseerd op de rijke fantasie van de auteur. De Koningszoon is niet alleen een ontzettend spannend boek, maar het behandelt ook thema’s als liefde, onzekerheid en de relatie met je ouders.

De schrijver, die tevens geschiedenisdocent is, heeft vijf jaar aan het boek gewerkt en liet zich inspireren door zijn leerlingen. Maar daarmee wist hij nog niet of jongeren zijn boek zouden gaan lezen. Daarom heeft hij De Koningszoon, voordat het naar de drukker ging, laten beoordelen door een aantal leerlingen zijn examenklas. En ze vonden het een prachtig boek.

Win een boek!
Wil je kans maken op een gratis en gesigneerd exemplaar? Geef antwoord op de volgende prijsvraag: Waarom zou jij een Koningszoon/dochter willen zijn? Geef jouw antwoord door voor zaterdag 31 maart via www.brambaptist.nl.

Bram Baptist biedt zijn boek aan en signeert van 14.00 tot 16.00 uur bij boekhandel Venema.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
DierDier
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
KlussenKlussen

Populaire berichten