Meedenkavond invulling park noordzijde Campus Eemsdelta op 1 februari

Appingedam – Heb jij ideeën hoe het nieuwe park aan de noordzijde van Campus Eemsdelta eruit moet komen te zien? Dan is dit jouw kans om mee te denken. Jong Noord, Campus Eemsdelta Groningen en de Gemeente Eemsdelta nodigen bewoners uit de gemeente Eemsdelta uit om deel te nemen aan een interactieve meedenkavond op donderdag 1 februari.

Een park voor iedereen
Deze avond is de vierde keer dat er een samenkomst wordt georganiseerd met inwoners uit de gemeente Eemsdelta. Tijdens deze eerdere gesprekken hebben ze al veel inspirerende ideeën verzameld, en nu is het tijd om deze verder uit te werken.

Jouw mening telt
De organisatie is benieuwd naar wat jij vindt. Welke activiteiten moeten er te doen zijn? Hoe groot moet bijvoorbeeld het pumptrack worden? Samen met een architect gaan ze in gesprek over de sfeer in het park, wat er te doen is voor iedereen en hoe het Urban Sports Park vorm krijgt.

Datum en locatie
De meedenkavond vindt plaats op donderdag 1 februari. Inloop is vanaf 19:00, en het programma loopt van 19:30 tot 21:00. De avond vind plaats in Kabzeël, aan de Dijkstraat 77 in Appingedam.

Aanmelden
Aanmelden kan via campuseemsdeltagroningen.nl/bewonersavond. Er is een beperkt aantal plaatsen
beschikbaar. Met jouw inbreng bedenken we iets moois voor iedereen uit de gemeente Eemsdelta.

Back to top button