10.1 C
Delfzijl
13 mei 2021 00:50

Medewerkers Fivelingo doneren geld aan KIKA na overlijden zieke collega

Appingedam – Medewerkers van de afdeling verpakking van Fivelingo hebben afgelopen dinsdag een cheque overhandigd aan Heleen Barkema van Kika. Een mooi gebaar, met eigenlijk een trieste achtergrond… Het geld was door de medewerkers van Fivelingo ingezameld om een laatste wens van hun zieke collega Herman Wester te vervullen. Helaas was Herman te ziek om zijn wens om in een luchtballon over zijn woonplaats Appingedam te varen, in vervulling te zien gaan. Op 13 juni 2015 is Herman helaas overleden.

Om het ingezamelde geld toch goed te besteden kwamen de medewerkers met het idee, om dit geld te schenken aan een goed doel, en dan aan de stichting Kinderen Kankervrij (Kika). Heleen Barkema is als vrijwilligster verbonden aan Kika en heeft de cheque in ontvangst genomen. Heleen heeft kort verteld wat de stichting Kika met het geld doet en was uiteraard zeer content met het ingezamelde bedrag.

Op de foto’s zie je een deel van de medewerkers van de afdeling verpakking met de cheque van € 620,00, die overhandigd werd door Bart Duursma, manager van de afdeling verpakking.

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,291VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
AutoAuto
TuinTuin
DierDier

Populaire berichten