Mannen aangehouden na zware mishandeling

Delfzijl – Na een ruzie op de Oude Schans bij een horecagelegenheid heeft de politie in de nacht van donderdag op vrijdag twee mannen van 26 en 48 jaar oud uit Delfzijl aangehouden.

Surveillerende agenten troffen aan de Oude Schans een 21-jarige man uit Rotterdam aan met een bebloede hand. Hij vertelde de agenten dat hij even daarvoor bij een eetgelegenheid ruzie had gekregen met twee bekenden van hem. Tijdens het duwen en trekwerk raakte het slachtoffer gewond aan zijn hand door een steekwapen. De 21 jarige man is naar het ziekenhuis gebracht om zich te laten behandelen voor zijn verwonding.

Kort hierop konden de twee verdachten worden aangehouden voor zware mishandeling en zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau. In de nabijheid van het incident is door de politie een steekwapen aangetroffen. Onderzocht word of het aangetroffen steekwapen te maken heeft met dit incident. De verdachten zullen vandaag gehoord worden. De oorzaak van de ruzie lijkt op dit moment te liggen bij een oude vete tussen beide partijen.

Back to top button