donderdag 16 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Man aangehouden voor mishandeling in discotheek

spot_img

Delfzijl – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 23-jarige man uit Delfzijl aangehouden voor mishandeling van een 19-jarige man uit de gemeente Aa en Hunze.

De twee kregen ruzie over geld in een discotheek in Delfzijl. De Delfzijlster zou de Drent hebben geslagen, zijn keel hebben dichtgeknepen en zijn t-shirt hebben vernield. De Drent wist te ontkomen en vluchtte naar een woning aan de Voorplecht. De verdachte kwam daar ook heen met drie mannen. Ze stonden voor de deur en sloegen bedreigende taal uit. Toen de politie daar aankwam, waren de drie mannen er al vandoor. De politie hield de Delfzijlster die de 19-jarige zou hebben mishandeld aan. De man verzette zich hevig bij zijn aanhouding en is met pepperspray onder controle gebracht. Hij is meegenomen naar het bureau en zit nog vast.

Een 19-jarige man uit Bedum was getuige van het incident aan de Voorplecht. Hij was ook aanwezig in de discotheek. Daar werd hij door de verdachte en drie mannen gedwongen om mee naar buiten te lopen. Hij moest onder bedreiging geld afstaan en naar de woning aan de Voorplecht lopen. De Drent en de Bedumer hebben aangifte gedaan.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
WonenWonen
KlussenKlussen

Populaire berichten