Magische Goochelshow “De Magische Kast” van Huub Cooijmans in Middelstum

Middelstum – De Culturele Raad Middelstum organiseert een Goochelshow “De Magische Kast” door Huub Cooijmans, op vrijdag 3 november.

“De Magische Kast” is een betoverende familievoorstelling geschikt voor alle leeftijden vanaf 4 jaar en ouder. De magische kast, die al 100 jaar gesloten is, staat centraal. De grote vraag is: wie krijgt hem open? Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats, helemaal gratis. Een geweldige deal, toch? Maar er is iets vreemds aan de hand met deze kast: hij zit op slot met een grote ketting, en de sleutel is spoorloos verdwenen. Lukt het Huub en zijn publiek om samen de kast te openen? Wat zou er in die mysterieuze kast kunnen zitten? En wat doe je als blijkt dat deze kast misschien wel betoverd is?

Deze 45 minuten durende familievoorstelling zit boordevol magische trucs, humoristische wendingen, jongleeracts en verrassende effecten. Dankzij Huub’s jarenlange ervaring als artiest weet hij zowel kinderen als volwassenen te verbazen. Huub haalt werkelijk alles uit de kast om er een onvergetelijke show van te maken!

Voor meer informatie, bezoek de websites www.cultureleraad-middelstum.nl en www.huubcooijmans.nl.

Evenementdetails:

  • Locatie: Kindcentrum Wijland, Zuiderstraat 1a, Middelstum
  • Aanvang: 19:00 uur
  • Entree: €8,50 per persoon, kinderen t/m 12 jaar €5,-
  • Kaarten bestellen via: Ticketkantoor

Back to top button