fbpx
16.5 C
Delfzijl
woensdag 03 juni 2020
Home Agenda tips Madeleine Roger & Logan Mc Killop bij Roodehaan live in Westeremden

Madeleine Roger & Logan Mc Killop bij Roodehaan live in Westeremden

Westeremden – Zondag 23 februari is er in Westeremden het optreden van Madeleine Roger & Logan Mc Killop uit Canada. In 2018 was Madeleine Roger voor het eerst in Nederland te zien aan de zijde van haar tweelingbroer Lucas Roger en hun aanstekelijke shows werden zeer enthousiast ontvangen. Met name de prachtige kraakheldere stem van Madeleine die je doet denken aan een jonge Joni Mitchell maakte veel indruk.

Ook de nieuwe songs die ze daar bij sommige shows uitprobeerde klonken veelbelovend. Inmiddels bracht ze met Cottonwood haar eerste solo album uit en daarop ontvouwd haar enorme talent zich pas ten volle. Zeer fraaie folksongs van de zeer soepel zingende Roger die in o.a Heaven Magazine worden beschreven als glansrijk en zonneklaar en dat ze aan de hoogste normen voldoet.

Verder schrijft Heaven dat ze ook op eigen benen zowel qua songs, zang en instrumentatie en zelfverzekerdheid tot een van de allerbeste van de huidige singer-songwriters in het genre behoord. Op deze tour wordt ze begeleid door Logan McKillop op gitaar en banjo.

Aanvang 20.30 uur
Tickets 10 euro VVK 7,50

Reserveren: 0595-785330 | whatsapp 0633319752 | mail info@roodehaan.com

Advertenties