maandag 2 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

Maak uw theateravond compleet in Theater de Molenberg

spot_img

Delfzijl – Theater de Molenberg heeft een eigen horeca afdeling die op professionele en gastvrije wijze zorg draagt voor een goed verzorgd culinair theaterbezoek.

Bij bijna alle voorstellingen kunt u genieten van een VIP-arrangement. Voor €10,- p.p. heeft u de hele avond uw eigen tafel en wordt u ontvangen met een kop koffie of thee. In de pauze staat de koffie weer klaar met een zoete lekkernij en na afloop van de voorstelling staan een drankje en koude hapjes klaar.

Daarnaast is het bij veel van de voorstellingen mogelijk een lekker hapje te eten. Met de Theater Daghap maakt u van uw theateravond een complete avond uit voor een kleine prijs. Kom ook eens genieten van een heerlijk uitgebreide hap met de kwaliteit die u van Theater de Molenberg gewend bent. De daghap wordt zoveel mogelijk aangepast op de voorstelling en kost €15,00 p.p. (incl. gratis amusehapje vooraf en koffie na). Reserveren kan via: info@demolenberg.nl.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,268VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
DierDier
KlussenKlussen
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto

Populaire berichten

Boerenmarkt in Baamsum trekt veel belangstelling

Baamsum - Zaterdag werd er in een grote boerenschuur in Baamsum (tussen Woldendorp en Termunten) een streekproductenmarkt gehouden. Het was aanvankelijk de bedoeling dat...