Lustrum editie Folk & Seasongs Festival Bie Daip in het centrum van Appingedam

Appingedam – Het centrum van Appingedam stond dit weekend in het reken van de 20e editie van het Internationaal Folk & Seasongs Festival Bie Daip. Gedurende de drie dagen traden een vijftiental groepen verspreid over diverse locaties op. Op het Kerkplein was een groot terras met een podium waar men onder het genot van een drankje kon genieten van diverse optredens

Voor de kinderen was er een groot aanbod met activiteiten. In het park achter de Nicolaïkerk was een djembé workshop en in hetzelfde park was ook  een kleine markt georganiseerd.

Voor de bewoners van Damsterheerd en Cosis was het niet mogelijk om ze naar het centrum van Appingedam te brengen, daarom werden er optredens verzorgd op de zorglocaties.

Het weer zat de organisatie dit jaar echter niet mee, door de harde wind en een lage buitentemperatuur en ook de maatregelen rond het coronavirus miste het echte Bie Daip gevoel in het centrum.  

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2843″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button