fbpx
dinsdag 26 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Losse stoeptegel of zwerfafval? Meld het via de ‘Gemeente Delfzijl app’

Delfzijl – Wethouder Jan Menninga lanceert op donderdag 1 juni de ‘Gemeente Delfzijl app’. De app is speciaal ontwikkeld om sneller en makkelijker meldingen in de openbare ruimte, zoals losse stoeptegels, kapotte straatverlichting of beschadigde verkeersborden, door te geven. Via de app is het ook mogelijk een afspraak te maken met het Klant Contact Centrum (KCC) en nieuwsberichten vanuit de gemeente te volgen.

Gebruikersgemak ‘Het gebruikersgemak staat voorop’, aldus de wethouder. ‘Niet alleen voor de melder, maar ook voor de medewerkers van Gemeentewerken die met de melding aan de slag gaan. Dit omdat de mogelijkheid wordt geboden om op een kaartje en met een foto aan te geven waar de melding gedaan is.’ Inwoners konden al via de website of telefonisch een melding doorgeven aan de gemeente, met de app is daar nu een extra mogelijkheid bijgekomen.

Melding doorgeven Download de gratis ‘Gemeente Delfzijl app’ via Google Play of App Store. Het doorgeven van een melding kan online 24 uur per dag via www.delfzijl.nl/meldpunt of telefonisch, via 140596, het telefoonnummer van de gemeente. Meer informatie over het doorgeven van een melding vindt u op www.delfzijl.nl en in de speciaal hiervoor ontwikkelde flyer ‘Melding openbare ruimte doorgeven’. Deze is vanaf 2 juni gratis bij het KCC in het gemeentehuis af te halen.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,310VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer