Lopster Torenloop wéér in ere hersteld

Loppersum – Na afwezigheid van een aantal jaren, wordt door de organisatie van de Motor Fiets en Automobiel Club Loppersum de Lopster Torenloop weer op de kaart gezet in Loppersum. Een prachtig evenement waar velen goede herinneringen aan hebben.

Nadat de laatste editie was uitgeschreven op 09 april 2011, is het a.s. zaterdag 02 juli weer zover en zal Loppersum weer volop in het teken staan van hard-lopende deelnemers. Deze zullen gaan meedoen aan de recreatieve loop van 5 km of aan de wedstrijdloop van 10 km.

Maar uiteraard wordt er eerst begonnen met de jeugdloop, waaraan de loop z’n naam heeft te danken: de traditionele rondjes om de Lopster Toren! Het startschot hiervoor wordt gegeven om 16.00 uur.

De inschrijving voor de jeugdloop vindt plaats tussen 15.00 uur en 15.45 uur en de kosten bedragen € 1,00 per deelnemer (dit is incl. een leuke herinnering).

Aansluitend klinkt dan om 17.00 uur het startschot voor de recreatieve en de wedstrijdlopers. De recreatieve lopers lopen één rondje van 5 km en de wedstrijdlopers twee rondjes van 5 km. Ten opzichte van de vorige edities is de route iets aangepast, waardoor het evenement zich grotendeels afspeelt in en rondom het centrum van Loppersum.

Inschrijven kan op de dag zelf in Café De Lopster Kroon aan de Lagestraat 2 te Loppersum. Tevens is hier ruimte en gelegenheid om zich om te kleden. De inschrijving voor de recreatieve en wedstrijdloop van 5 en 10 km vindt plaats tussen 15.00 – 16.30 uur en de kosten bedragen € 6,00 per deelnemer.

Meer informatie: www.mfacloppersum.nl of www.Facebook.com/mfac.loppersum

Back to top button